Skip to content

Jak vytvořit falešné zranění a jizvy na Halloween s pomocí make-upu

Připravujete se na další kostýmovou party? Funidelia vám pomůže připravit se na Noc mrtvých s tímto děsivým halloweenským make-upem, díky kterému vystrašíte všechny své přátele. Ukážeme vám spoustu nápadů na vhodný make-up, který perfektně doplní vámi vybraný halloweenský kostým. Naučíme vás také různé triky, které vám pomohou proměnit se v ty nejznámější hororové postavy, jako je například Freddy Krueger.

Falešné zranění a tekutý latex pro realistický halloweenský make-up

Skutečná halloweenský kostým nebo kostým na jakoukoliv hororovou kostýmovou party nebude nikdy kompletní bez falešných zranění, jizev a krve… V našem online obchodě najdete všechny produkty, které k jejich vytvoření budete potřebovat.

Mezi nejdůležitější součásti halloweenského make-upu patří falešná krev, která nesmí chybět na vašem oblečení, tváři a těle. K dispozici u nás najdete falešnou krev v červené, černé (efekt zaschlé krve) a zelené barvě, která se hodí především tehdy, plánujete-li se na Halloween proměnit v zombii či někoho posedlého.

Falešná zranění a protézy vám dodají děsivý vzhled. Můžete si vybrat z různých druhů falešných zranění: krvavých či méně krvavých, hlubokých či povrchových, upířích kousanců, popálenin… A co se protéz týče, na výběr jsou protézy z latexu, pěny či jiných materiálů, které také můžete použít k výrobě rohů, šroubů, robotických rukou, otevřených ran, jizev ve tvaru písmene x a mnoha dalších věcí. Můžete si zkrátka vyrobit vše, co vaši hříšnou duši napadne.

K dokončení perfektního make-upu můžete použít profesionální produkty používané také ve filmech, jako je například tekutý latex. Použití tekutého latexu vám může pomoct dosáhnout vysoce realistických zranění, jizev a popálenin a také výrazně změnit váš vzhled pomocí prohloubení oblasti kolem očí a tváře… Kombinací těchto produktů dosáhnete ještě strašidelnějšího vzhledu. Pro inspiraci jsme si pro vás připravili čtyři make-upové tipy, které můžete použít pro váš následující kostýmový převlek.

Freddy Krueger make-up

Freddy Krueger je jednou z nejznámějších hororových postav z filmu Hrůza na Elm Street, což je jeden z nejikoničtějších filmů tohoto žánru. Kostým Freddy Krueger se skládá ze zelené pruhované mikiny a pravé ruky z nožů. Abyste vypadali stejně jako Freddy Krueger, budete potřebovat vytvořit efekt popálené kůže na tváři. V tomto tutoriálu si společně ukážeme, jak na to. Hlavním prvkem tohoto make-upu je tekutý latex, který po uschnutí vytvoří efekt falešné kůže, se kterou poté můžete manipulovat a přetvořit ji tak, aby vypadala jako popálená či jinak zraněná.

Zombie make-up

Nyní si přiblížíme perfektní a děsivý vzhled pro halloweenské zombie. Existuje snad lepší den v roce, kdy se v tyto hnusné mrtvoly proměnit? K dosažení perfektního vzhledu zombie jsme si pro vás vybrali selekci zombie make-upu s falešnou krví, tekutým latexem a nejrůznějšími druhy protéz, které můžete použít k vytvoření zranění, potrhané kůže, zlomené čelisti, očí vypadajících z důlků a mnoha dalšího. K dispozici je vám široká nabídka doplňků, které vám pomohou rozsévat strach kamkoliv vkročíte! V tomto tutoriálu si ukážeme, jak kombinovat latexovou protézu s make-upem, aby na tváři vytvořila realistický a smrtící vzhled. Nikdo nebude věřit, že jste stále živí!

Jon Snow zombie make-up

Zde vám představíme oblíbenou postavu seriálu Hra o Trůny Jona Snowa, kterého proměníme v halloweenskou zombii. Budete samozřejmě potřebovat kostým Jon Snow, ale také zombie make-up, falešnou krev a zranění. Tajemstvím úspěchu je použití falešných zranění, krve a různých barev na tváři, čímž vytvoříte vetchý zombie vzhled. V tomto tutoriálu se naučíte ty nejlepší make-up triky na Halloween.

Deadpool make-up

Deadpool je ten nejproblémovější Marvelovský superhrdina. Za jeho černočervenou uniformou a maskou se skrývá šílená osobnost se zcela popálenou a zjizvenou tváří. Proč se tedy nepustit do něčeho odvážnějšího a ke kostýmu Deadpool nepřidat také make-up s efektem popálené kůže? Budete k tomu potřebovat plastový obal, nějakou barvu, tekutý latex a také různé druhy make-upu. Tento návod vás bude inspirovat k vytvoření odvážnějšího halloweenského vhledu s falešnými zraněními a popáleninami.

Horror is fun!